Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Navigare Moments AB

Vi finns i monter A04:08

Hitta oss på kartan

Välkommen till Navigare Moments!

Navigare Moments bildades 2013 genom en sammanslagning av två bolag; Navigare Yachting och NätResebyrån med varumärket MOMENTS. Bolaget har sitt säte i Malmö och ingår i Navigare Group tillsammans med Navigare Yachting (www.navigare-yachting.com).

Navigare Moments designar och levererar sköna resor till många olika resmål. Genom Navigarekoncernen är vi Sveriges största arrangör av seglingsresor med en egen flotta om cirka 250 båtar i Grekland, Kroatien, BVI (Brittiska Jungfruöarna) och Thailand. Vi samarbetar även med ett stort antal utvalda operatörer runt om i världen för att kunna förmedla kvalitativa segelbåtar till semesterfirare.

Vårt andra och lite bredare fokus ligger på att leverera exklusiva rundresor och paketresor till bland annat Tanzania, Costa Rica, Vietnam, Mauritius & Maldiverna. Exklusivitet för oss behöver inte nödvändigtvis innebära femstjärniga hotell utan kan mycket väl vara det lilla trestjärniga hotellet som har det femstjärniga engagemanget. Vi har också arrangerat många bröllop utomlands och givetvis hjälper vi till med smekmånadsresan för alla som gifter sig på hemmaplan.

Vi älskar att göra företagsarrangemang. Genom åren har vi gjort otaliga resor till både små, mellan och stora företag. En konferenssegling i den Grekiska eller Kroatiska övärlden är oslagbart, både som teambuilding och som koncept. Ni seglar tillsammans med en skeppare och en värdinna per båt som ser till att ni blir bortskämda med mat gjord på säsongens bästa råvaror, kall dryck som svalkar skönt och en seglingsrutt som är optimerad för just er.

Vi är medlemmar i Svenska Resebyråföreningen, SRF och har resegaranti ställd hos Kammarkollegiet.

Representerade företag

Navigare Yachting AB

Video

Företagssegling i Medelhavet

Kategorier

Navigare Moments AB

Norra Vallgatan 60

211 22 Malmö

Tel: 020 820 820

info@navigaremoments.se

Mässerbjudande