Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

AMT/Capelli

Vi finns i monter A35:18

Hitta oss på kartan

Välkomna till Seacastle AB!

Vi är återförsäljare för AMT, Capelli, XO Boats och Kawasaki. På mässan kommer vi ställa ut ett stort antal modeller från dessa varumärken.

För att ni lättare skall hitta till oss: Båtarna ställs ut i en och samma monter men med två monternummer. Dessa ligger precis bredvid varandra.

Monter: A35:18: AMT & Capelli (Sammanslagna)

Monter: A38:15: XO Boats (Sammanslagna)

Monter: A06:14: Kawasaki

INFORMATION OM SEACASTLE

NYFÖRSÄLJNING

Vi säljer och marknadsför motorbåtar från XO, AMT, Capelli och Agapi, vattenskotrar från Kawasaki, utombordsmotorer från Suzuki och gummibåtar från Suzumar.

BÅTFÖRMEDLING

Seacastle är marknadsledande inom båtförmedling och vi tar hand om hela affären åt dig, vi marknadsför din båt i rätt medier och bearbetar aktivt vårt stora kundregister, i Sverige och internationellt. Genom erfarenhet och stort kunnande säljer vi din båt på kortast möjliga tid och till rätt pris.

FULLSERVICEVARV

Kyrkviksviksvarvet är ett modernt och centralt beläget fullservicevarv på Lidingö med anor från 1917. Vi har en auktoriserad serviceverkstad för Suzuki, Kawasaki, XO, AMT, Capelli och Agapi. Vi tillhandahåller vinterförvaring, sommarplatser och har även service för Volvo Penta, Mercruiser, Mercury, Yanmar med flera.

Att lämna båten på ett fullservicevarv är både tryggt och enkelt för dig som kund. Vår kunniga personal tar hand om din båt under årets mörkaste månader. Vi erbjuder allt från upptagning, sjösättning, tvätt, konservering, täckning, service, polering, bottenmålning mm.

ALL INCLUSIVE

Vi skiljer oss från många andra genom att ha en prissättning där vi inkluderar material, arbetstid, miljöavgifter osv. Allt detta för att underlätta för dig som kund och för att undvika onödiga överraskningar.

Representerade företag

Seacastle AB

Våra varumärken

AMT, Capelli, XO Boats, Kawasaki

Kategorier

AMT/Capelli

Varvsvägen 1

181 46 Lidingö

Tel: 08-654 12 12

info@seacastle.se