Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Nya Axopar 37 Sports Cabin

Axopar 37 Sports Cabin är en ny, slimmare och sportigare version av de andra 37-modellerna utan att göra avkall på vare sig detaljrikedom eller funktionalitet. En snabb, säker och stabil transport garanteras av det djupgående skrovet med sin patenterade tvåstegslösning för optimal bränsleförbrukning.

Förutom en ny bakåtlutande framruta i kabinen stoltserar 37 SC som standard med ett eldrivet soltak och en mer exklusiv inredning än sina systermodeller. Till exempel är invändiga trädetaljer lackerade och stol- och sofftextilier utförda i Niroxxmaterial med vita sömmar i diamantform. Instrumentpanel samt takreling är även dessa i Niroxx och den mockaklädda ratten är ett mästerverk bara i sig.

Axopar 37 SC har dessutom ett rymligt akterdäck som kan utrustas med både kylskåp, elektrisk grill och handfat med kran. Det finns även möjlighet att addera en aktre kabin för att husera upp till totalt fyra personer.

Sammantaget är nya Axopar 37 SC är en unik upplevelse för alla, såväl ung som gammal, som gillar snabbt och bekvämt skärgårdskryssande.

Utställare: Nimbus Boats Sweden
Monter: A39:11, AG:39