Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Humminbird Helix 9

Solteknik HB presenterar sömlösa digitala papperssjökort, så kallade rastersjökort, till Hamminbirds GPS plottrar. Sjökorten till GPS plottrarna är helt sömlösa, tydliga och säkra. Sjökorten skapas och uppdateras uteslutande av originaldata från Sjöfartsverkets och Hydrographicas databaser. Viktig information, rättelser, symboler och djupdata avviker inte från den standard som fastställts av IMO. Solteknik HB står för teknikutvecklingen tillsammans med JohnssonOutdoors Inc. i Kanada som också är tillverkare av Humminbird GPS Plottrar.

Solteknik HB har tillverkat rastersjökort sedan 1997 och är den största tillverkaren på svenska marknaden. I utbudet av våra rasterprodukter finns även rasterkartor från Lantmäteriverket. Vi tillverkar även rastersjökort till andra välkända plottertillverkare och för navigationsprogram samt appar med operativsystemen Android, Apple och Windows.

Exempel på programvaror och appar som hanterar våra rasterkort är Fugawi Marine 5, Fugawi Global Navigator, Avenza PDF Maps, Open CPN, Marine Navigator, iNavX, PathAway m.fl.

Rastersjökorten till Humminbird GPS plottrar kan köpas och laddas ner från Humminbirds hemsida. Sidan heter ChartSelect  https://chartselect.humminbird.com/?locale=en

Utställare: Solkraft-Solteknik HB
Monter: C17:01