Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Cat® S60

Cat® phones lanserade sitt nya flaggskepp Cat® S60 förra våren, och den har funnits på marknaden sedan sommaren 2016. I ett unikt samarbete med FLIR, en av världens ledande tillverkare av värmekameror, är Cat® S60 världens första smartphone med integrerad värmekamera.

Utöver att vara världens första telefon med inbyggd värmekamera, är S60 även först i världen med något annat. I linje med Cat® phones tåliga egenskaper (IP68-klassad) är den dessutom världens mest vattentäta telefon. Den klarar av att vara under vatten på 5 meters djup i upp till 60 minuter. En verkligt revolutionerande ny smartphone.

Cat® S60 är den första av sitt slag och ger dig möjligheten att få direkt värmefotograferingsexpertis från din smartphone. Genom att använda FLIR®s patenterade MSX-teknik ger denna tåliga smartphone dig tydliga och delbara värmebilder och värmevideor – även med tidsförskjutning. Med hjälp av flera ”spotmätare” kan du retroaktivt lokalisera en temperatur i bilden, och värmefotograferingstekniken kan till och med tränga igenom rök.

Med värmefotografering bara ett knapptryck bort kan du snabbt upptäcka vattenläckor, isoleringsbrister eller elfel, och du kan övervaka funktionen hos maskinell utrustning. Du kan till och med kontrollera nivån i gasflaskorna innan du ska använda gasolgrillen, leta efter din bortsprungna hund i mörkret eller hitta det färskaste brödet i affären. Möjligheterna är oändliga. Upptäck Cat® S60 du med!

Utställare: Brightstar 20:20
Monter: C14:31