Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

FREEDOMtravel bloggar på mässan

FREEDOMtravel livebloggar på Stockholmsmässan om allt roligt som händer, nya båtar, motorer, företagen bakom, du som besökare m.m.

De tar en sväng till vildmarksmässan också sista helgen så du inte missar något. De kommer intervjua personer, fota och filma i 360 för bloggen och Facebook/freedomtravelnews. De tar även hand om Instagram/alltforsjon konto för att du ska vara helt uppdaterad om allt på mässan.

Om FREEDOMtravel
Vi heter Peter & Helena Bergström. Helena är Dr i folkhälsa och Peter har haft eget företag i 25 år. Januari 2016 lade Peter ner sitt företag för att satsa på bloggen, och sysslar idag med social media och digitalisering. Sedan 2009 så driver vi bloggen freedomtravel.se som är Sveriges största på resor, äventyr och camping. Varje morgon 06.00 kommer det ett nytt inlägg om allt som händer i rese och campingvärlden, och om hur det är att bo i husbåt.

Bloggen
Våra läsare är 70 % över 45+ med 60 % kvinnor och 40 % män. Vi har mellan 20-60 kommentarer på vår blogg varje dag och vi svarar självklart på alla, och vilka underbara vänner vi har fått på bloggen. Vissa av er har vi träffat under åren tack vare vår härliga kontakt, och vissa av er träffar varandra tack vare bloggen. På bloggen finns också massor av information om restips, campingar och husbåtslivet, som vi har skrivit personligt om under årens lopp och där vi fyller på varje dag.

FREEDOM
Vi bor på en husbåt i Pampas marina i Stockholm döpt FREEDOM. Vi har en husbil också döpt FREEDOM, sedan 2008, och som vi tog runt Europa kustvägen hela 2015. Vår resa började i Normandie och slutade i Kroatien med mycket båtluffa runt många öar.

freedom 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stolthet
2015 blev vi nominerade till ”GOLDEN PEN” i Kroatien för 50 bra artiklar på vår blogg. I december fick vi utmärkelsen ”TRAVEL INNOVATOR 2016”. Vi har varit med i 17 tidningar, 3 radiointervjuer och en radiopodd, och vi arbetar med de flesta resebyråerna i hela Europa och nära samarbete med rese Expressen. Vi är väldigt stolta för den uppmärksamheten som vi får som resebloggare.

 

Vi syns på mässan!

Ni hittar Peter och Helena i monter AG18

 freedomtravel

 www.freedomtravel.se
Instagram.com/freedomtravelnews

Facebook.com/freedomtravelnews