Pressmeddelande

Mässerbjudande: Bastupontoner Malin – Skapa din Drömbastu!

Förverkliga din drömbastu med exklusiva bastupontoner från AlfaBryggan – Specialerbjudande på båtmässan Allt För Sjön!

Är du redo att förverkliga ditt nästa stora projekt? Missa inte chansen att köpa ett komplett DIY-set av högkvalitativa bastupontoner från AlfaBryggan AB, perfekt för att bygga din egen bastubåt, partyplattform eller pontonbåt.

Vårt ”Gör Det Själv”-set inkluderar allt du behöver för att enkelt transportera och montera din bastanta pontonflotte på plats:

Mått 4×6.1m
Bärighet hela 6 ton
8 mittpontoner och 2 förpontoner
6 kraftiga tvärbalkar
Kölprofil, gängstänger, muttrar och brickor
Allt stål är varmgalvaniserat för maximal hållbarhet.

BASTUPONTONER MALIN – TÅLIGHET MÖTER DESIGN
Med måtten 4 x 6,1 meter (färdig ca 4,1 x ca 6,6 meter) och en bärighet på imponerande 6 ton!, är våra bastupontoner Malin designade för att klara av is, olja, UV-strålning och är otroligt tåliga. Den färdiga pontonlösningen inkluderar galvaniserade tvärgående ramar med öron för längsgående träbalkar (ej inkluderade), kopplingar, kölprofil, pontoner och en beskrivning som guidar dig genom byggprocessen.

EXKLUSIVT ERBJUDANDE PÅ BÅTMÄSSAN ALLT FÖR SJÖN
Passa på att hämta ditt set direkt på båtmässan Allt För Sjön vid dess avslutning den 17 mars, eller dagen efter den 18/2 måndag. Kontakta oss via mejl om du är intresserad.
Hitt pontonflotten på ”Allt För Sjön”
Företag: CHIMSTROYPLASTMASS Monternummer: B 07:07

OM ALFABRYGGAN AB
På AlfaBryggan AB drivs vi av mottot Modern-Marin-Miljö och är stolta över att ligga i framkant med moderna, hållbara och miljövänliga lösningar. Vi erbjuder marknadens största utbud av flytbryggor, från små DIY-pontoner till stora flytpontoner för bastuflottar, modulhus, husbåtar, pontonbroar, marinor och angöringsplattformar för fartyg.

Förverkliga din vision med AlfaBryggan – Först till kvarn!

#AlfaBrygganBastupontoner #DIYBastuflotte #BåtmässanAlltFörSjön #BastubåtByggsats #PontonbåtProjekt #HållbaraFlytbryggor #GörDetSjälvPontoner #MarinInnovation #MiljövänligaPontoner #ModernMarinLösningar